Vask og føn? Ja takk!

Kanskje har det papirløse samfunnet nådd baderommet også? Framtidens toalett tilbyr vask med temperert vann og behagelig tørk etterpå. Vi forhandler Geberit som gir ordet toalettbesøk en helt ny dimensjon. 

Geberit toaletter byr ikke bare på et innovativt toalettbesøk. Designet bidrar også til et behagelig opphold på badet. Usynlige innbyggingssisterner gir mer plass og i tillegg et lekkert utseende med rene linjer. Ikke minst har det en miljømessig fordel med smarte spyleløsninger og vannsparende ombyggingssett som reduserer vannforbruket.

Ledlys om natten

Sisternene kan utstyres med behagelig LED-belysning som gjør det mulig å gå på do på natten uten å våkne fullstendig - det blir som en drøm praktisk talt. Så snart du nærmer deg toalettet slås LED-belysning på toppen av innbyggingssisternen seg på, - automatisk!

Stemningslys i 7 farger viser vei når du skal på badet ditt nattestid. Og når du har gjort ditt, ordner Geberit resten med "vask og føn". Vel, ihvertfall nesten. Håndvasken må du fortsatt sørge for selv.

Luftavsug fjerner vond lukt

Toalettet har også eget luftavsug, som gjør at du trygt kan overlate badet til nestemann, uten å være flau over sjenerende lukt - den har forduftet lenge før du er ferdig med håndvasken.

Ved å trykke på en knapp blir luften trukket direkte inn fra toalettskålen og renset ved hjelp av et aktivt kullfilter som gjør at lukten ikke får spredd seg i hele rommet. Den hengslede betjeningsplaten gir enkel tilgang til filteret og til innsatsen for WC tabletter. ​

Dusjtoalettet kan monteres på veggen eller som gulvstående toalett, alt etter hva som passer til avløpet på badet. Det eneste man må ha i tillegg til Geberit AquaClean, er vanntilførsel og et elektrisk punkt for tilkobling av strøm. ​

Ledlys bak sisternen gjør det lettere å finne veien uten å skru på alt lys på badet.